WEER EN KLIMAAT IN TODI

amalfikust.nl

Warm 

Het weer en klimaat in Todi is geweldig. Deze regio kent een mediterraan klimaat, met droge, hete zomers en vrij milde winters. De gemiddelde temperatuur in het voor- en najaar ligt rond de 25°C. In de zomer kan het wat warmer worden en het kwik kan met regelmaat richting de 30°C stijgen en soms ook hoger. In de winter ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 3°C en 10°C. 

Temperaturen 

De zomerse temperaturen lopen gemiddeld op tot 26°C. De winter en late herfst in Todi zijn meestal goed, maar kunnen soms wat onstuimig zijn. Afhankelijk van de windrichting kunnen de temperaturen per plaats verschillen. 

amalfikust.nl

Neerslag 

Er valt in de zomermaanden nooit meer dan 10 millimeter neerslag. De kans op regen is dus altijd zeer gering. In een heerlijke temperatuur kunt u op uw gemak genieten van alle bezienswaardigheden van de streek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *